Uw bruiloft bij 't Swaantje

 

Het is zover, u gaat aan boord van het huwelijksbootje. Met ‘t Swaantje kunt u deze stap onvergetelijk maken. Samen met u organiseren wij graag de dag van uw leven. Waarschijnlijk heeft u zelf al een "droomdag" in gedachten of misschien weet u nog niet precies wat u wilt en wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen u graag uw droom te verwezenlijken en uw trouwdag tot een absoluut gedenkwaardige dag te maken.

Veel mogelijkheden 
Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij u onder andere adviseren wat betreft planning, locaties, vervoer, muziek, een hapje en een drankje, fotoreportage, de bruidstaart en wat er zoal bij zo'n dag komt kijken. Het geheel wordt gecomplementeerd door onze eigen keuken waar alle gerechten met de grootste zorg worden bereid. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende afspraak. Naast het uitgebreid bespreken van de verschillende mogelijkheden, kunt u zelf de accommodatie bekijken. U bent van harte welkom en de koffie staat altijd klaar. U geeft ons uw vertrouwen en wij zorgen voor een schitterende dag tegen een vriendelijke prijs.

Meer informatie over de verschillende mogelijkheden en prijzen, kunt u vinden op de arrangementen-pagina. 

Bij ‘t Swaantje hoeven uw gasten nooit meer buiten te roken! Wij beschikken over een rokersruimte in de zaal. 


't Swaantje 80's reunie - second edition 17 juni 

't Swaantje 80's reünie - second edition

't Swaantje 80's reunie 1980-1991 - second edition 
De spetterende eerste uitverkochte editie moeten missen of nog een keer meemaken?! Zet 17 juni dan in je agenda! EVA neemt je samen met John en Lies nog een keer mee naar de jaren 80.

Kaarten koop je gemakkelijk online via www.shop.ikbenaanwezig.nl of bij Brasserie 't Geveltje in Gennep