U wilt graag een feestavond, bruiloft of jubileum vieren? Dan bent u bij ons aan het goede adres! 

 

Waar wij goed in zijn en erg aan hechten, is persoonlijke begeleiding geven bij het organiseren van uw feest. Wij zullen er alles aan doen om uw dag onvergetelijk te maken en leveren daarom maatwerk voor een zeer scherpe prijs. 

 

Op deze pagina vindt u de beschrijvingen van onze basisarrangementen. Deze geven een kleine indicatie van wij te bieden hebben. Er worden vanaf-prijzen genoemd; de uiteindelijke prijzen worden bepaald door het aantal gasten en uw specifieke wensen.

 

Dranken

Wij werken gewoonlijk met all-in prijzen. Hierbij spreken we een totaalprijs af per persoon voor alle dranken inclusief buitenlands gedistilleerd.

 

Daarnaast is het ook mogelijk om per drankje te betalen. Dan wordt er een vast bedrag per consumptie afgesproken. 

 

Als u bij binnenkomst uw gasten extra feestelijk wilt verwelkomen, kunt u er voor kiezen om een welkomstdrankje aan te bieden, bijvoorbeeld Prosecco, Kir Royal of Moscato d’Asti. 

 

Gebak

Bij een kopje koffie of thee hoort natuurlijk iets lekkers. Wij kunnen verschillende soorten gebak en vlaai serveren van de ambachtelijke bakker. Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor petit fours of soesjes. 

 

Hapjes

Tijdens de feestavond kunnen er verschillende soorten hapjes geserveerd worden. Een all-time favoriet blijft de bittergarnituur, aangevuld met koude hapjes voor 4,- per persoon. 

 

Vanzelfsprekend hoeft het hier niet bij te blijven! Een echte aanrader is het hapjesbuffet waarop een uitgebreid assortiment koude en warme hapjes te vinden is. Dit buffet is geheel naar uw wens in te vullen. 

 

Wilt u graag een borrelgarnituur aanbieden aan uw gasten, dan hebben wij een assortiment van luxe nootjes, zoutjes en kaasknabbels. Dit kan natuurlijk aangevuld worden met verschillende soorten olijven en andere kleine hapjes. 

 

Hapjesbuffet

Als u uw gasten meer wilt bieden dan een bittergarnituur, kunt u ook kiezen voor een uitgebreid hapjesbuffet. Op dit buffet wordt een zeer uitgebreid assortiment van warme en koude hapjes geserveerd. U kunt kiezen uit verschillende thema’s, zoals Oosters, Italiaans, Spaans, of een combinatie hiervan. 

 

Uitgebreid buffet

Bij ons kunt u buffetten kiezen van verschillende thema’s, zo uitgebreid of eenvoudig als u maar wilt. Een van de mogelijkheden is om het eten te presenteren op een groot rijdend buffet, begeleid door spetterend vuurwerk. 

 

Diner

Voor het diner kunnen we u verschillende menu suggesties doen, variërend van 3- tot 5 gangen. 

 

 

 
 

Afbeeldingsgalerie